May 22, 2019

KUTSU SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ:N PÄÄOMAMARKKINAPÄIVÄÄN 10.6.2019

(Myös englanniksi / Switch to English)

KUTSU SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ:N PÄÄOMAMARKKINAPÄIVÄÄN 10.6.2019

SSH Communications Security järjestää sijoittajille ja analyytikoille Capital Markets Day -tilaisuuden, jossa SSH kertoo osanottajille vahvasta pitkän aikavälin kasvutavoitteestaan ja strategisista toimenpiteistä sen saavuttamiseksi.

Tilaisuudessa annetaan myös katsaus yrityksen toimintaympäristön ja markkinoiden kehittymisestä, lisätietoja yrityksen päivitetystä missiosta ja visiosta sekä kerrotaan PrivX-tuotteen markkinanäkymistä ja kehityssuunnista.

Tilaisuudessa sijoittajilla on mahdollisuus tavata yrityksen hallituksen ja johtoryhmän jäseniä ja keskustella heidän kanssaan. Tilaisuudessa esiintyy myös SSH:n asiakkaita.

Tilaisuudessa tarjotaan lounas klo 12:00-13:00.

Tilaisuus on suunnattu sijoittajille ja analyytikoille. Tilaisuuden esitysmateriaali on saatavilla SSH:n verkkosivuilta (www.ssh.com) tilaisuuden jälkeen.

 

KUTSU SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ:N PÄÄOMAMARKKINAPÄIVÄÄN 10.6.2019

Aika: maanantai 10.6.2019 klo 08:30-13:00.
Paikka: Hotelli Scandic Simonkenttä, Espa-sali (Simonkatu 9, 00100 Helsinki)

Tilaisuuteen osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan keskiviikkoon 5.6.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen esko.anttila@ssh.com 

Tag(s): SSH.COM , investors

Jussi Mononen

Jussi is responsible for SSH's strategic and corporate development and investor relations. He is a 30-year IT industry veteran who is old enough to have coded in Fortran and Ada before switching to the business side of things.

Other posts you might be interested in