SSH Lyhyesti

SSH Communications Security on markkinajohtaja edistyksellisten tietoturvaratkaisujen kehittämisessä. Yhtiön ratkaisut vastaavat nykypäivän liiketoiminnan tietoturvahaasteisiin ja viranomaisvaatimuksiin.

Yhtiön perustaja Tatu Ylönen kehitti vuonna 1995 Secure Shell –protokollan, joka nopeasti kehittyi merkittäväksi standardiksi turvallisessa tiedonsiirrossa. Nykyisin Secure Shell on yksi mailman laajimmin käytetyistä protokollista. SSH Communications Securityn asiakaskunta kattaa yli 3 000 asiakasta maailmanlaajuisesti.

Kehitämme johtavia tietoturvaratkaisuja auttamaan asiakkaitamme suojautumaan nopeasti leviäviä sekä sisäisiä että ulkoisia tietoturvauhkia vastaan. Alustapohjainen Secure Shell -käyttöönotto- ja hallintaratkaisumme on markkinoiden ainoa, joka kykenee vastaamaan samanaikaisesti modernien organisaatioiden sekä tietoturva- että viranomaisvaatimuksiin ja toiminnan tehokkuuden asettamiin odotuksiin.

UUTISET: 

Tuotteet

Universal SSH Key Manager

Tarjoaa suuryritystasoista hallintaa Secure Shell -infrastruktuureihin.

Yritysten ja yhteisöjen käytössä on usein merkittävästi enemmän erillisiä Secure Shell -identiteettejä kuin mitä niillä on työntekijöitä. Universal SSH Key Manager on ainoa kattava Secure Shell -identiteettien ja pääsynhallinnan ratkaisu, joka mahdollistaa näkyvyyden ja hallinnan siihen kenellä on pääsy mihinkin yrityksen tietoihin.

Tectia SSH

Yritykset ja valtionhallinnon organisaatiot ympäri maailman käyttävät Tectia SSH Client ja Server -tuotteita turvatakseen kaikkein kriittisimmät IT-prosessinsa, mukaan lukien sekä ad-hoc- että automatisoidut tiedostonsiirrot ja järjestelmien etähallinnan. Tectia SSH tarjoaa luotettavuutta, asiantuntevaa asiakastukea sekä ominaisuuksia, joita ei ole saatavilla avoimen lähdekoodin ratkaisuissa.


Crypto Auditor

Pääsynhallintaa ja valvontaa salattuihin verkkoihin.

Tiedonsiirron salaaminen on tärkeä osa luottamuksellisen tiedon käsittelyä, mutta se voi myös piilottaa laittoman tai muuten haitallisen toiminnan yrityksen tietoverkoissa. CryptoAuditor tarjoaa näkyvyyden ja hallinnan  ilman, että salattujen yhteyksien tietoturvallisuus kärsii.

 

Ratkaisut

Toimialaratkaisut

SSH Communications Securityn toimialaratkaisut tarjoavat laajan valikoiman ohjelmistoja suuryritysten Secure Shell -ympäristöihin muun muassa finanssisektorille, terveydenhuoltoon ja pilvipalveluiden tarjoajille.

Viranomaisvaatimukset

Ratkaisujemme avulla kaiken kokoiset organisaatiot eri toimialoilla täyttävät viranomaisvaatimukset ja toimialakohtaisten standardien asettamat vaateet. Ratkaisumme suojaavat tiedonsiirron ja vastaavat tietoturva-auditoijien ja riskienhallinnan vaatimuksiin.


Haasteet

Harvoilla yrityksillä on käytössään järjestelmällinen ja automatisoitu tapa hallita Secure Shell –tunnistautumisessa käytettäviä julkisen avaimen pareja. SSH Communications Securityn ratkaisut mahdollistavat Secure Shell -identiteettien hallinnan, ja samalla ne madaltavat tietoturvariskejä, vastaavat viranomaisvaatimuksiin ja vähentävät Secure Shell –ympäristön ylläpitoon liittyviä kustannuksia.

Julkinen sektori

Kaiken tyyppiset valtionhallinnon yksiköt kohtaavat vakavia tietoturvauhkia sekä toisten valtoiden, rikollisorganisaatioiden että omien työntekijoidensä taholta. SSH Communications Security auttaa valtionhallinnon yksiköitä ympäri mailman luottamuksellisten tietojen turvaamisessa.